Han stod bag mig, når jeg havde mine nedgangsperioder – og forvandlede dem ahurtigt til noget positivt i stedet.

Da jeg for et års tid siden blev anbefalet personlig træning, hos Rune Refsgaard, gik jeg med en forventning om et “Quick fix” ift. Vægttab, motivation for træning og arbejde med en tidligere knæskade. Det skulle senere vise sig, at Rune havde andre planer for mig. Han havde planer om en livsstilsændring. Han fokuserede på det langvarige resultat, hvor jeg selv var meget snæversynet. Jeg var i starten demotiveret for at træne, da jeg ikke kunne overskue at omlægge mine tidligere vaner, hvad angik både kost og motion. Rune motiverede mig gennem hele min proces. Han stod bag mig, når jeg havde mine nedgangsperioder – og forvandlede dem ahurtigt til noget positivt i stedet. Rune sørgede for, at jeg beholdt min gnist for træning og udfordrede gang på gang mine grænser. Det var en fed følelse, som jeg på ingen måde ville have været foruden. Uden jeg viste det, så plantede Rune en masse små frø hos mig, som jeg nu et års tid senere kan høste frugten af. Han ændrede min livsstil, uden jeg bemærkede det! Det har resulteret i, at jeg i dag har gennemført en vanvittig personlig udvikling, hvor jeg bl.a har tabt ca. 15 kg og gået fra at have underskud af energi i min hverdag til at have et overskud. Jeg kan varmt anbefale Rune Refsgaard, hvis du har brug for professionel træning, der tager udgangspunkt i dine ønsker og personlige mål.

Kristinna Kragelund

“…da samarbejdet med Rune gik over al forventning.”

Jeg startede et forløb med Rune i juni 2020 med et ønske om at tabe 10-15 kilo og komme tilbage til min tidligere aktive livsstil. Dette var lige ovenpå corona nedlukningen, og jeg havde brug for hjælp og motivation til at komme i gang med træning, og generelt en sund livsstil igen. Min motivation for en sundere krop var helt i top, men motivationen til rent faktisk at gøre noget, haltede dog. Den indledende samtale gik godt, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at Rune var lige den person, jeg manglede for at komme i gang igen. Hvad der egentligt bare skulle være 4 uger eller 2 x 4 uger, blev hurtigt til mere, da samarbejdet med Rune gik over al forventning. Det har været effektivt OG sjovt, og jeg er tæt på målet rent vægtmæssigt. Dog har der ligeledes været plads til byturer og sommerferie. Rune har tilpasset det hele til mig, og jeg føler, at jeg er blevet lyttet til og respekteret, men samtidig holdt i ørerne af en kompetent, behagelig og glad træner. Rune har været 100% til stede til alle træninger, og på alle andre tidspunkter hvor jeg har haft brug for ham. Ikke nok med jeg har tabt mig snart 8-9 kilo og stadig er i gang med processen, så har Rune formået at hjælpe mig til at ændre min livsstil. Træningen er blevet en prioritet, sund mad er en selvfølge, jeg kan spise usundt med måde og samtidig kan jeg med god samvittighed tage en aften med veninder, uden at jeg sidder og frygter alle kalorierne – fordi Rune har lært mig, at det nok skal gå alligevel. Jeg føler, at jeg er blevet klædt så godt på af Rune, at jeg efterhånden har troen på og selvtilliden til, at jeg nok skal klare de sidste par kilo selv.
Anna Baun

.. til dato det bedste jeg har gjort for MIG.

For 2 år siden startede jeg et 3 måneders forløb hos Rune – til dato det bedste jeg har gjort for MIG. Rune tilpassede program til mig (56 år) – hvor jeg kunne være med – selvom jeg blev presset og udfordret, har været øm og tænkt det der, DET kan jeg ikke. Så fik Rune med sit dejlige væsen og sin fantastiske evne – mig til at tro på det, og det lykkedes. Blev stærk smidig fik energi og generelt bare et bedre liv. Tabte 7 kg og til nu har jeg næsten holdt mine mål – hvis det er gået i forkert retning – så er det lige en sms eller mail til Rune og jeg er hurtig på rette spor igen. De varmeste og største anbefalinger til Rune, hvis DU vil have en følelse af at være i centrum.

 

-AM

Min teknik er blevet væsentligt forbedret i alle øvelser, og jeg er blevet væsentlig stærkere i alle øvelser.

Jeg har gennem de seneste 10 måneder haft et tæt samarbejde med Rune Refsgaard. Sammen har vi arbejdet med styrketræning og generel forbedring af min fysiske tilstand og herunder især styrkelse og stabilisering af min ene skulder, som jeg havde skadet. Herud over har vi arbejdet meget med teknikken på de tre store styrkeøvelser (bænkpres, squat og dødløft). Samarbejdet har bestået i, at jeg har haft 2-3 ugentlige aftaler med Rune. Vi startede forløbet op med udgangspunkt i, at jeg havde et primær mål. Det gik i al sin enkelhed ud på, at jeg ville bænkpresse 100 kg, før jeg fyldte 50 år (hvilket jeg gør i august 2018). Det virkede til at være et realistisk mål. Jeg nåede mit mål i december 2017, hvilket var væsentlig før forventet. Min teknik er på alle fronter blevet væsentlig bedre, og jeg har meget sjældent eller ingen gener fra min skulder. Min teknik er blevet væsentligt forbedret i alle øvelser, og jeg er blevet væsentlig stærkere i alle øvelser.

 

Herud over oplever jeg øget daglig velvære, øget energi samt overskud og overordnet bedre humør. Min fysiske tilstand er tydeligt bedre, og min muskelmasse væsentligt øget. Alt i alt er jeg super glad for at træne, og det er nu ikke længere udelukkende mine mål, der motiverer mig, det er træningen i sig selv.

 

Rune har en meget stor aktie i min fremgang. Jeg valgte ham på grund af en personlig reference, ligesom det var vigtigt for mig, at han som kandidat i idræt er videnskabeligt orienteret. Matchet har været helt perfekt for mig. Rune er super sød, venlig og meget professionel. Jeg oplever ham lige så dedikeret til at træne mig, som var jeg en professionel atlet. Der er ingen træning, hvor Rune står og sludrer med andre, bruger sin telefon eller ikke er 100 % opmærksom på mig. Runes fokus er altid mig, og jeg har oplevet ham præcis lige så dedikeret, når han træner sine andre klienter. Han er rigtig god til mennesker, og han har et medfødt blik for, hvem han har med at gøre og formår helt naturligt at tilpasse sig dette. Jeg oplever faktisk, at Rune synes, at det er sjovt og spændende at træne mig, og det giver en rigtig god basis for forbedringer.

 

Fysisk træning kan kun anbefales, og jeg giver Rune mine allerbedste referencer.

 

Jens Holmskov, ledende overlæge

Jeg har været mere end ualmindeligt glad for mit samarbejde med Rune…

Mit navn er Jakob og jeg er 17 år. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Rune fra slutningen af november til slutningen af maj. Da jeg havde min uforpligtende samtale med Rune i midten af november, fik jeg blod på tanden. Jeg havde før trænet ca. 1,5 år i fitnesscenter, som mange andre drenge på min alder, men jeg følte min udvikling havde ramt et plateau, og jeg havde ikke på daværende tidspunkt meget viden om hvorfor jeg var havnet der, eller hvordan jeg kom videre. Svaret var selvfølgelig, at min træning ikke var varieret nok, og jeg havde ikke samme glæde ved fitness, som jeg før havde haft. Jeg faldt over crossfit, men da crossfit ikke bare er at rykke i nogle maskiner, ønskede jeg hjælp til at komme i gang. I den forbindelse fandt jeg Rune. Rune har læst idræt, hvilket for mig var det der fik mig til at vælge Rune. På daværende tidspunkt var min pr i bænkpres 60 kg, squat 100 kg og dødløft 110 (total på 270 kg). Rune og jeg fandt frem til, at en totalvægt i bænk, squat og dødløft på 300 kg inden sommer var realistisk. Rune er enormt sympatisk og vi klingede godt, og var begge klar til at komme i gang. Efter blot 2 måneder opnåede vi dette mål (helt overraskende hurtigt). Samtidig med det, blev jeg introduceret til vægtløftningsdelen af crossfit med Rune, som har en tidligere baggrund som vægtløfter. Her er der lagt adskillige timer i at finpudse teknik og små justeringer, som gør jeg nu har en forståelse for vægtløftning, man har svært ved at lære sig selv. En af de ting der har gjort, at jeg har været så glad for mit samarbejde med Rune som jer er, er at Rune ikke kun viser dig øvelsen og så går man videre. Rune er fleksibel og bruger den tid man behøver på eventuelle udfordringer, hvilket gør jeg nu ved hvad der går galt hvis løftet ikke sidder lige i skabet. Jeg har nu afsluttet mit 6-månders forløb med Rune og det har uden tvivl været alle pengene værd! Min pr i bænkpres er nu 80 kg, mit squat er 130 kg og mit dødløft er 140 kg (total på 350). Dette er altså en total på 50 kg mere end vores fastlagte mål. Rune har altid kunne kontaktes på mail, og Rune har undervejs fornyet mine programmer, hvilket gør min udvikling har fortsat gennem hele samarbejdet, og forhåbentligt stadig gør. Skulle man løbe ind i en småskade, hvilket jeg desværre oplevede, er Rune hurtigt klar med stabilitetsøvelser og gode råd. Jeg har været mere end ualmindeligt glad for mit samarbejde med Rune, og de færdigheder jeg har lært hos Rune, ikke kun i forbindelse med vægtløftning men træning generelt, vil være noget jeg altid kan se tilbage på! Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Rune, særligt tidligt i ens træningsrejse, da man tidligt får gode vaner i stedet for det modsatte.

Derfor vil jeg stærkt anbefale Rune, hvis man er træt af ikke at kunne se fremskridt

Hos Rune bliver ens fysiske grænser testet til det absolut yderste. Der bliver altid kontrolleret at der sker fremskridt.  Man spilder derfor ikke tiden hos Rune, og man bliver derfor også motiveret til at kæmpe videre.

Der er garanti for resultater, så længe man følger Runes vejledninger og råd. Derfor vil jeg stærkt anbefale Rune, hvis man er træt af ikke at kunne se fremskridt.

 

Jakob Pedersen

Mit forløb hos Rune har været helt exceptionelt..

Da jeg startede hos Rune vejede jeg 130,9 kg. Og jeg vejer nu 117,9 mens jeg skriver denne anmeldelse.

Mit forløb hos Rune har været helt exceptionelt. Rune er en fyr som er nede på jorden og forstår at ens liv skal hænge sammen på trods af vægttabsmål.

Altså at der også kan forekomme familie fester, julefrokoster eller byture som der selvfølgelig skal være plads til.

I mit forløb var det ikke dag-til-dag vægten der betød det store, men resultatet som en helhed, jeg har haft uger hvor jeg ikke tabte mig overhovedet, dog kun pga. min egen impulsstyrede natur, men endte stadig med et resultat jeg er meget glad for.

Jeg har fået det bedre af vægttabet både fysisk og psykisk og ville helt klart anbefale Rune til enhver der går og har det svært med at komme i gang.

 

Frederik Rasmussen

En der vil det her lige så meget som jeg, og oprigtigt jubler med mig, når alt går op i en højere enhed…

Linn Abildtrup, Partner Crossfit North 579, og jeg havde en målsætning om, at hun skulle vinde European Master weightlifting Championship 2019 –  og det gjorde hun!!

 

Linn skriver om hvilke kvaliteter en personlig træner skal have:

“- En der kan motivere mig og få mig til at tro på, at ting kan lykkes og ambitiøse træningsmål kan nås.
– En der kan hive mig op, når det ikke går som planlagt.
– En der forventer noget af mig.
– En der kan udfordre mig og flytte mine grænser.
– En der prikke til mit mindset og måden jeg tænker jeg på, – specielt når det bliver hårdt og tungt.
– En der vil det her lige så meget som jeg, og oprigtigt jubler med mig, når alt går op i en højere enhed…

Det er en god coach i min verden, og sådan en har jeg – heldigvis”

Rune er en meget ambitiøs træner, han er god til at se de små detaljer der mangler…

Jeg har været i et forløb hos Rune. Jeg kontaktede Rune med et ønske om at blive bedre til vægtløftning da jeg følte at det var her jeg virkelig manglede at udvikle mig, både teknisk og styrkemæssigt. Udover vægtløftningen fik Rune frit slag til at planlægge hele min træningsuge, som bød på alt lige fra overkropstræning, gymnastik og workouts i alle afskygninger. 

Rune er en meget ambitiøs træner, han er god til at se de små detaljer der mangler og skal justeres for at især løftene pludselig sidder i skabet. Udover dette har Rune virkelig været god til at motivere mig og presse mig derud hvor jeg virkelig ikke har haft lyst til at være, men der hvor jeg virkelig er blevet bedre. Min største udfordring da jeg kontaktede Rune var mit snatch/træk, her har jeg formået at rykke mig rigtig meget på kort tid, jeg er gået fra en PR på 55 kg til en PR på 62 kg. Jeg kan takke Rune for at vægtløftning ikke længere er det værste jeg ved indenfor CrossFit, men noget jeg virkelig synes er sjovt og spændende at ”nørde”. De varmeste anbefalinger til Rune herfra!

Mit træningsforløb med Rune har resulteret i væsentlig mindre træthed…

Personlig træning ved Rune Refsgaard

Jeg startede et forløb ved Rune som følge af en rideulykke, hvor jeg brækkede ryggen 5 steder, brystbenet to steder og rev et korsbånd. Efter min ulykke har jeg haft problemer med rygsmerter, træthed i ryggen og generel mangel på overskud og balance i min dagligdag, som samtlige fysioterapeuter ikke har kunnet hjælpe mig med. Jeg har trænet med Rune cirka to gange om ugen i 3 måneder, hvor Rune har hjulpet mig med at skabe en øget gennemgående styrke i hele kroppen – han har været meget eftertænksom og fundet gode løsninger i tilfælde, hvor vi har stødt på smertemæssige udfordringer og presset mig i en grad, så jeg har syntes, at det var sjovt at komme til træning. Mit træningsforløb med Rune har resulteret i væsentlig mindre træthed i ryggen og meget længere tid i mellem mine ”dårlige dage” –  dette har naturligvis også givet mig meget mere overskud. Derudover har Rune bidraget med gode træningsøvelser, så jeg nu også har lyst og mod på at fortsætte med at træne for mig selv. Hvis man ønsker en kompetent træner, som formår at skabe overskud både fysisk og psykisk, vil jeg til hver en tid anbefale Rune til et personligt træningsforløb.

Michelle

En der vil det her lige så meget som jeg, og oprigtigt jubler med mig, når alt går op i en højere enhed…

 

"Linn Abildtrup, Partner Crossfit North 579, og jeg havde en målsætning om, at hun skulle vinde European Master weightlifting Championship 2019 -  og det gjorde hun!!   Linn skriver om hvilke kvaliteter en personlig træner skal have: "- En der kan motivere mig og få mig til at tro på, at ting kan lykkes og ambitiøse"...

 

… at Rune var en super dygtig træner både fagligt og personligt

 

"Jeg startede et 12-ugers forløb med Rune i september 2015. Lige fra starten kunne jeg fornemme, at Rune var en super dygtig træner både fagligt og personligt. Det var let at se, og det gjorde det nemt at få en god og tryg start på træningsverdenen, som jeg slet ikke kendte til, før jeg mødte Rune. At Rune lægger"...

 

Jeg har været mere end ualmindeligt glad for mit samarbejde med Rune…

 

"Mit navn er Jakob og jeg er 17 år. Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Rune fra slutningen af november til slutningen af maj. Da jeg havde min uforpligtende samtale med Rune i midten af november, fik jeg blod på tanden. Jeg havde før trænet ca. 1,5 år i fitnesscenter, som mange andre drenge på min alder, men"...

 

Mit træningsforløb med Rune har resulteret i væsentlig mindre træthed…

 

"Personlig træning ved Rune Refsgaard Jeg startede et forløb ved Rune som følge af en rideulykke, hvor jeg brækkede ryggen 5 steder, brystbenet to steder og rev et korsbånd. Efter min ulykke har jeg haft problemer med rygsmerter, træthed i ryggen og generel mangel på overskud og balance i min dagligdag, som samtlige"...

 

Mit forløb med Rune har ændret mit liv

 

"Jeg har i efteråret 2014 haft Rune som personlig træner i et 12 ugers forløb, hvor primær fokus var på et opnå et vægttab. Mine erfaringer med Rune var særdeles positive, da han har været en stærk medvirkende årsag til, at jeg ikke blot tabte mig knap 18 kg i forløbet, men i ligeså høj udstrækning lærte"...

 

“…da samarbejdet med Rune gik over al forventning.”

 

"Jeg startede et forløb med Rune i juni 2020 med et ønske om at tabe 10-15 kilo og komme tilbage til min tidligere aktive livsstil. Dette var lige ovenpå corona nedlukningen, og jeg havde brug for hjælp og motivation til at komme i gang med træning, og generelt en sund livsstil igen. Min motivation for en sundere krop"...

 

Min teknik er blevet væsentligt forbedret i alle øvelser, og jeg er blevet væsentlig stærkere i alle øvelser.

 

"Jeg har gennem de seneste 10 måneder haft et tæt samarbejde med Rune Refsgaard. Sammen har vi arbejdet med styrketræning og generel forbedring af min fysiske tilstand og herunder især styrkelse og stabilisering af min ene skulder, som jeg havde skadet. Herud over har vi arbejdet meget med teknikken på de tre store"...

 

De 12 uger er enden på min yoyo vægt

 

"Jeg har haft den store fornøjelse at være under Runes vinger i 12 uger, hvor jeg har haft fokus på træning og kost. Rune er en meget kompetent træner, og han har altid fokus på en og ens behov. Rune er altid smilende og glad, og han formår at presse en, så man faktisk godt kan blive lidt sur på ham ;-)   Mit"...

 

Rune er en meget ambitiøs træner, han er god til at se de små detaljer der mangler…

 

"Jeg har været i et forløb hos Rune. Jeg kontaktede Rune med et ønske om at blive bedre til vægtløftning da jeg følte at det var her jeg virkelig manglede at udvikle mig, både teknisk og styrkemæssigt. Udover vægtløftningen fik Rune frit slag til at planlægge hele min træningsuge, som bød på alt lige fra overkropstræning,"...

 

Alle burde have en Rune!

 

"Nogle gange giver universet virkelig en det man har brug for. Min status var en krop i kageform, lavt selvværd og en umenneskelig trang til mad i store mængder. Lige meget hvad jeg forsøgte for at få kiloene af, så røg de direkte på igen og tog desværre deres venner med. Men så mødte jeg af tilfælde Rune Refsgaard"...

 

.. til dato det bedste jeg har gjort for MIG.

 

"For 2 år siden startede jeg et 3 måneders forløb hos Rune - til dato det bedste jeg har gjort for MIG. Rune tilpassede program til mig (56 år) - hvor jeg kunne være med - selvom jeg blev presset og udfordret, har været øm og tænkt det der, DET kan jeg ikke. Så fik Rune med sit dejlige væsen og sin fantastiske"...

 

Derfor vil jeg stærkt anbefale Rune, hvis man er træt af ikke at kunne se fremskridt

 

"Hos Rune bliver ens fysiske grænser testet til det absolut yderste. Der bliver altid kontrolleret at der sker fremskridt.  Man spilder derfor ikke tiden hos Rune, og man bliver derfor også motiveret til at kæmpe videre. Der er garanti for resultater, så længe man følger Runes vejledninger og råd. Derfor vil jeg"...

 

Han stod bag mig, når jeg havde mine nedgangsperioder – og forvandlede dem ahurtigt til noget positivt i stedet.

 

"Da jeg for et års tid siden blev anbefalet personlig træning, hos Rune Refsgaard, gik jeg med en forventning om et “Quick fix” ift. Vægttab, motivation for træning og arbejde med en tidligere knæskade. Det skulle senere vise sig, at Rune havde andre planer for mig. Han havde planer om en livsstilsændring. Han"...

 

At træne med Rune Refsgaard

 

"At træne med Rune er mange ting. Det er sjovt. Det er hårdt. Det er krævende. Det er motiverende. Det er sved-fremprovokerende. DOMS dominerende, men ikke mindst er det en rigtig god oplevelse. Mit navn er Line, jeg er 26 år og uddannet fysioterapeut. Da jeg først henvendte mig til Rune var jeg sygemeldt med stress"...

 

…resultaterne i atletikken VAR stilstående.

 

"14 millisekunder. Det lyder måske ikke af meget, men på 100m bliver det hurtigt forskellen på at vinde eller en lige gyldig plads bagerst i rækken. 14 millisekunder var den forbedring jeg fik på blot 4 måneder med Rune. Det var i en tid, hvor resultaterne i atletikken var stilstående. Det var midt i mit afsluttende"...

 

Mit forløb hos Rune har været helt exceptionelt..

 

"Da jeg startede hos Rune vejede jeg 130,9 kg. Og jeg vejer nu 117,9 mens jeg skriver denne anmeldelse. Mit forløb hos Rune har været helt exceptionelt. Rune er en fyr som er nede på jorden og forstår at ens liv skal hænge sammen på trods af vægttabsmål. Altså at der også kan forekomme familie fester, julefrokoster"...