De 12 uger er enden på min yoyo vægt

Jeg har haft den store fornøjelse at være under Runes vinger i 12 uger, hvor jeg har haft fokus på træning og kost. Rune er en meget kompetent træner, og han har altid fokus på en og ens behov. Rune er altid smilende og glad, og han formår at presse en, så man faktisk godt kan blive lidt sur på ham 😉

 

Mit formål med en personlig træner var at forbedre mig styrkemæssigt og forme min krop samt komme af med de overskydende kilo. Jeg har altid trænet meget, men jeg har aldrig haft så meget fokus på styrketræning – det har jeg bestemt fået nu! Jeg er idag blevet “afhængig” af det, og jeg kan hele tiden se en forskel. Jeg er blevet meget stærkere, min krop er blevet mere tonet, jeg løber faktisk bedre, jeg er i super form, og jeg har det meget bedre med mig selv:-)

Jeg har yderligere lært at lave træningsprogrammer, hvilket gør, at jeg stadig har motivation for at træne og bare klør på!

 

Jeg er sikker på, at det jeg har lært på de 12 uger er enden på min yoyo vægt, for nu har jeg de redskaber, der skal til!

 

Jeg kan kun give Rune mine bedste anbefalinger. Så hvis du ønsker en personlig træner, gør det! Det er virkelig godt givet ud, hvis du er en træningsnørd som mig 🙂

 

Tak Rune 🙂

 

/Lisa Enevoldsen