Min teknik er blevet væsentligt forbedret i alle øvelser, og jeg er blevet væsentlig stærkere i alle øvelser.

Jeg har gennem de seneste 10 måneder haft et tæt samarbejde med Rune Refsgaard. Sammen har vi arbejdet med styrketræning og generel forbedring af min fysiske tilstand og herunder især styrkelse og stabilisering af min ene skulder, som jeg havde skadet. Herud over har vi arbejdet meget med teknikken på de tre store styrkeøvelser (bænkpres, squat og dødløft). Samarbejdet har bestået i, at jeg har haft 2-3 ugentlige aftaler med Rune. Vi startede forløbet op med udgangspunkt i, at jeg havde et primær mål. Det gik i al sin enkelhed ud på, at jeg ville bænkpresse 100 kg, før jeg fyldte 50 år (hvilket jeg gør i august 2018). Det virkede til at være et realistisk mål. Jeg nåede mit mål i december 2017, hvilket var væsentlig før forventet. Min teknik er på alle fronter blevet væsentlig bedre, og jeg har meget sjældent eller ingen gener fra min skulder. Min teknik er blevet væsentligt forbedret i alle øvelser, og jeg er blevet væsentlig stærkere i alle øvelser.

 

Herud over oplever jeg øget daglig velvære, øget energi samt overskud og overordnet bedre humør. Min fysiske tilstand er tydeligt bedre, og min muskelmasse væsentligt øget. Alt i alt er jeg super glad for at træne, og det er nu ikke længere udelukkende mine mål, der motiverer mig, det er træningen i sig selv.

 

Rune har en meget stor aktie i min fremgang. Jeg valgte ham på grund af en personlig reference, ligesom det var vigtigt for mig, at han som kandidat i idræt er videnskabeligt orienteret. Matchet har været helt perfekt for mig. Rune er super sød, venlig og meget professionel. Jeg oplever ham lige så dedikeret til at træne mig, som var jeg en professionel atlet. Der er ingen træning, hvor Rune står og sludrer med andre, bruger sin telefon eller ikke er 100 % opmærksom på mig. Runes fokus er altid mig, og jeg har oplevet ham præcis lige så dedikeret, når han træner sine andre klienter. Han er rigtig god til mennesker, og han har et medfødt blik for, hvem han har med at gøre og formår helt naturligt at tilpasse sig dette. Jeg oplever faktisk, at Rune synes, at det er sjovt og spændende at træne mig, og det giver en rigtig god basis for forbedringer.

 

Fysisk træning kan kun anbefales, og jeg giver Rune mine allerbedste referencer.

 

Jens Holmskov, ledende overlæge