Mit forløb med Rune har ændret mit liv

Jeg har i efteråret 2014 haft Rune som personlig træner i et 12 ugers forløb, hvor primær fokus var på et opnå et vægttab. Mine erfaringer med Rune var særdeles positive, da han har været en stærk medvirkende årsag til, at jeg ikke blot tabte mig knap 18 kg i forløbet, men i ligeså høj udstrækning lærte mig nogle tilgange samt værktøjer til, hvordan jeg kunne bevare det opnåede resultat.

Således evnede Rune at kombinere den svære kunst i ikke kun at opnå kortsigtede resultater, men samtidig også at være langsigtet og dermed procesorienteret.

Runes både faglige og ikke mindst menneskelige egenskaber er unikke, og jeg skal i det sammenhæng fremhæve hans store empati, vedholdenhed og et altid smittende godt humør som elementer der gjorde, at det altid var en god og udviklende oplevelse at træne under ham.

Mit forløb med Rune har ændret min opfattelse af ikke blot træning, men også hvad der som menneske kan være medvirkende årsag til, at jeg opnår større overskud både fysisk og mentalt.

Summa summarum har mit forløb med Rune ændret mit liv. Rune er et fantastisk menneske med masser af kvalitet, og ikke mindst en særdeles kompetent personlig træner, der formår at skabe resultater på alle planer.

Således kan jeg kun give Rune den allervarmeste og bedste anbefaling til andre, som kunne ønske at opnå resultater med deres vægt eller træning.

/Jimmy Eskerod